Підопічний Дорна випустив новий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підопічний Дорна випустив новий кліп

Підопічний Дорна випустив новий кліп
Джерело:  YouTube

Молодий виконавець CONSTANTINE (Костянтин Дмитрієв) - артист лейбла MASTERSKAYA українського співака Івана Дорна випустив свій третій кліп.

Відео на пісню "По льду" з'явилося на YouTube-каналі артиста, повідомляє ONLINE.UA.

Шлях по тонкому льоду - ризикована штука, особливо коли ти ще й зі супутницею, яку краще б залишити на березі. Але ж серцю не накажеш - ти береш її з собою. І тепер питання тільки в тому, коли саме і як глибоко ви провалитеся в цю річку під назвою "любов"?

Читайте також: Дорн виступив на фестивалі в Росії: опубліковані відео

Нова відеоробота "По льду" перетворила рядки з пісні в справжній мюзикл. Однокадрова історія про знайомство і закоханість, в епіцентрі якої виявляється наш герой і його супутниця.

"Це була складна і цікава робота. Підготовка зайняла більше тижня. Незліченна кількість репетицій і прогонів, пошуку ракурсів і положень акторів. Все повинно було бути вивірено до дрібниць, так як кліп однокадровий. Ми задумали зняти історію, яка не відпускала б глядача від початку до кінця. Максимально чесну і правдиву, щоб кожен міг відчути себе на місці героїв", - розповіла режисер кліпу Тата Белініна.

Нагадаємо, у березні CONSTANTINE презентував баладу з піаніно і струнними "Мара" і кліп на неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?