"Я тебе люблю": СКАЙ у новому кліпі закликає сказати про найголовніше
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я тебе люблю": СКАЙ у новому кліпі закликає сказати про найголовніше

"Я тебе люблю": СКАЙ у новому кліпі закликає сказати про найголовніше
Джерело:  YouTube

Популярний український рок-гурт СКАЙ презентував кліп на пісню "Я тебе люблю".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал гурту.

Прем'єра чуттєвого відео відбулася сьогодні, 13 липня.

"Ми тобі купимо собаку", "У вас буде дівчинка", "Ви поступили на бюджет", "Ваш холодильник не потрібно ремонтувати". У кожної людини на цій планеті є найголовніші фрази, які вона хоче почути на певних життєвих етапах. Але є три слова, які хочуть почути все без винятку.

До речі, саме цю пісню музиканти представляли на національному відборі на Євробачення-2017.

Читайте також: Гурт "Антитіла" презентував іронічний кліп

Сюжет ролику складається з семи новел, які об'єднані однією ідеєю - любов існує. Вона може бути справжньою, непідробною і щирою. Вона не боїться віку-будь тобі 5, 20, 40 або 80 років. Вона може проявлятися в усьому і до всіх: до улюбленої іграшки, до своєї дитини, дівчині, Богу і до себе.

"Це наша друга спільна робота з хлопцями. Попередній кліп на композицію Go Go вийшов драйвовим і справжнім як і сама пісня: гонки, мотоцикли, герой і героїня, пристрасть і швидкість. Тут же зовсім інша історія, точніше їх 7, і все, як і пісня - справжні і про любов!" - розповідає режисер Віктор Скуратівський.

Сім історій, в яких були задіяні різні люди - діти, молоді пари, міцні сім'ї і навіть миле літнє подружжя. У кліпі взяли участь Олександра Кутас, українська модель з обмеженими можливостями, Вадим Мазніченко, боєць АТО і учасник проекту "Переможці", Джордж Івезе, музикант церковного гурту "Слово життя церкви" і багато інших.

Як повідомляв ONLINE.UA, головною героїнею кліпу на пісню Go Go стала колишня учасниця Real O Аліна Астровська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?