В Ізраїлі розробили намет на сотню осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ізраїлі розробили намет на сотню осіб

В Ізраїлі розробили намет на сотню осіб
Джерело:  IndieGoGo

В Ізраїлі придумали і винайшли намети RhinoWolf, здатні нескінченно об'єднуватися, утворюючи одну багатомісну конструкцію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на краудфандінгову платформу IndieGoGo, де в подробицях описана ідея стартапу.

Читайте також: Фотограф 4 роки караулив рідкісного бобра під водою, щоб зробити знімок

Відзначається, що RhinoWolf самі по собі є одномісними, проте кілька таких наметів можуть об'єднуватися між собою в одну палатку, здатну вмістити до сотні любителів відпочинку на природі. У разі необхідності декілька зон можна об'єднати між собою і створити окремі кімнати всередині одного багатомісного намету.

Серед недоліків винаходу відзначають наявність всього двох виходів з намету. Так, наприклад, якщо близько десяти одномісних наметів об'єднали в один, і людині, що лежить посередині, знадобилося вийти, їй доведеться проходити всіх сплячих між ним і виходом.

Намети RhinoWolf можна буде купити вже в листопаді 2017 року. Їх ціна становитиме $169 за літній варіант, і $369, - за зимовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?