Влада хоче підкорити парламент і органи самоврядування, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада хоче підкорити парламент і органи самоврядування, - Рабінович

Влада хоче підкорити парламент і органи самоврядування, - Рабінович
Джерело:  online.ua

Зняття недоторканості з декількох депутатів - це вистава, за допомогою якої влада хоче підкорити Верховну раду та органи місцевого самоврядування. Таку думку висловив лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі 112 каналу, повідомляє ONLINE.UA.

«Зняли недоторканість лише з декількох людей. Ніякого правосуддя – це просто вистава, режисура військового перевороту! Того, як притиснути парламент, безсумнівно! Крім того, це удар по органам місцевого самоврядування. Наприклад, по Добкіну і по Кернесу. Адже Харків - одне з найбільш передових міст в Україні. Місто, в якому 70 відсотків населення підтримують свого мера», - констатував депутат.

Політик додав, що реальні зміни можуть настати тільки після дострокових виборів до парламенту. «Треба робити висновки, йти на перевибори і змітати, прибирати цю банду, будувати процвітаючу і сильну країну. З цією владою такої країни у нас не буде!», - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?