"Поставити світ рачки": Кремль нічого незвичайного не почув у заяві Кадирова
Категорія
Світ
Дата публікації

"Поставити світ рачки": Кремль нічого незвичайного не почув у заяві Кадирова

"Поставити світ рачки": Кремль нічого незвичайного не почув у заяві Кадирова
Джерело:  online.ua

Лідер Чечні Рамзан Кадиров розповів про ядерний потенціал Росії, заявивши, що вона «поставить весь світ рачки», проте в Кремлі в його словах не знайшли нічого незвичайного.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю чеченського лідера телеканалу НВО, відеозапис якого публікували в Twitter.

Читайте також: У Путіна виникли проблеми з його власним "піратом" - російський політолог

"У нас сильна держава і ядерна держава. Якщо навіть нашу державу повністю зруйнують, автоматично ядерні ракети полетять. І весь світ ми перевернемо - рачки поставимо", - підкреслив Кадиров в ході міркувань про РФ.

3. In an interview with @RealSportsHBO one of Putin's biggest allies says "we will put the world on its knees and screw it from behind." pic.twitter.com/nYpu78nDDy

— Yashar Ali (@yashar) 14 липня 2017 р.

При цьому міністр друку та інформації Чечні Джамбулат Умаров потім розповів, що різкі заяви Кадирова не були підготовлені заздалегідь, а були чистим експромтом.

Зауважимо, що прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков в цілому позитивно прокоментував заяви лідера Чечні: "Там досить жорсткі були міркування. Але їх треба розглядати лише в контексті. І якщо розглядати їх саме в контексті, то нічого незвичайного сказано не було".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?