З безлюдного острову в Чорному морі врятували сотні людей
Категорія
Події
Дата публікації

З безлюдного острову в Чорному морі врятували сотні людей

З безлюдного острову в Чорному морі врятували сотні людей
Джерело:  Думська

На острові-заповіднику Джарилгач, який знаходиться в Чорному морі, близько 300 осіб, які приїхали на прогулянкових катерах, не могли повернутися додому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думську.

Читайте також: Катастрофа корабля РФ в Чорному морі: стало відомо про порятунок моряків

Відзначається, що між Скадовськом Херсонської області і островом курсують прогулянкові катери, але вчора, 17 липня, рівень води в затоці впав на метр, через що катера сіли на мілину і не змогли забрати людей. З усіх катерів лише ПРК-5 міг працювати в звичайному режимі і займався евакуацією пасажирів з дітьми, але він не може брати на борт більше 8-10 чоловік, через що процес затягнувся.

Одна з туристок, Наталя Макієнко, написала в Facebook, що всі відпочиваючі були врятовані з острова і прибули на материкову частину України тільки о 01:40 18 липня.

"Ми живі, і ми нарешті вдома, - написала вона і зазначила, що на березі їх чекали працівники ДСНС, медики і таксисти. - Ну хоч додому довезли безкоштовно".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше біля Босфору внаслідок зіткнення корабля Чорноморського флоту з вантажним судном 15 росіян зникли без вісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?