«Гуглити не перегуглити» або як знайти ідеальне зображення для комерційної реклами
Категорія
Технології
Дата публікації

«Гуглити не перегуглити» або як знайти ідеальне зображення для комерційної реклами

«Гуглити не перегуглити» або як знайти ідеальне зображення для комерційної реклами
Джерело:  online.ua

Куди тільки не заводить нас інтернет-павутина в пошуках того самого ідеального зображення. Ми провели опитування і з'ясували який же шлях проходить користувач мережі в пошуках своєї «Мони Лізи».

1. Google it!

Перше місце, куди вирушає будь-який користувач в пошуках гарних світлин, шпалер на робочий стіл, фону для презентації або зображення для реклами - це звичайно ж Google images. Сервіс Google для пошуку зображень в Інтернеті. Працює він на базі Googlebot-Image, це ніщо інше як пошуковий робот, який сканує всі інтернет сторінки і шукає зображення в різних форматах (jpeg, gif, png, bmp, svg, webp, ico).

Після першого ж запиту він видасть вам сотні сторінок із зображеннями різних розмірів, форматів, якості або того гірше зображення, які ви взагалі не очікували побачити.

Тому приготуйтеся, адже вам доведеться перебрати сотні зображень, щоб врешті-решт побачити те саме. Правда, клікнувши по ньому, як правило, може послідувати розчарування або обурення, так як вам може не підходити розмір зображення.

Більш просунуті «археологи» відразу ж задають потрібні параметри пошуку в панелі інструментів пошукової системи, але і в такому випадку, на них може чекати фіаско у вигляді водяного знака будь-якого сервісу або інтернет-магазину.

2. У пошуках скарбів

Ще більш просунутий користувач піде далі. Нагуглить фотографів і авторів зображень і почне вести нескінченний діалог про покупку потрібної йому фотографії. Але і тут є свої підводні камені. Найчастіше, якщо вам потрібні світлини людей, то вам доведеться отримати дозвіл моделі на використання її / його фотографії в комерційних цілях і кожне «дозволяю» буде пропорційно підвищувати вартість цього зображення.

3. Розумний гору обійде: безкоштовні фотостоки

Тоді змучений «шукач» звертається на безкоштовні фотостоки з зображеннями. Знаходить більш-менш стерпне або навіть ідеальне зображення для своїх потреб. Він бере картинку в оборот, малює графіку, доповнює її красивими фразами з унікальними шрифтами. І ось, в передчутті публікації цього твору мистецтва в маси, проїжджаючи по дорозі з роботи додому, він помічає те саме зображення на білборді відомого бренду, який рекламує зовсім іншу послугу. На жаль, бути унікальним завантажуючи безкоштовні зображення практично неможливо.

4. Професійні фотостоки

Будь-які «гуру» в пошуках унікальних світлин в один голос на питання: де ж знайти те саме унікальне фото дадуть - на depositphotos.com.

За допомогою depositphotos у вас буде можливість знайти те зображення, яке з меншою ймовірністю ви знайдете в рекламі ваших конкурентів. Ціни на пакетні пропозиції і покупку зображень більш лояльні, а база професійних фотографів і авторів кожен день поповнюється, відповідно, і кількість унікальних зображень і відео. Фотобанк Depositphotos продає світлини за мінімальними ринковими цінами від 0.99 $ за картинку. Купити зображення можна за допомогою їх мобільного додатку в itunes. Безкоштовна реєстрація надасть вам доступ до більш ніж 66,464,400 професійних фотографій, векторних зображень та відео.

Вибір шляху пошуку світлин звичайно ж за вами, але пам'ятайте час - гроші, і краще витрачати їх з розумом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?