Окупаційна влада Криму "пояснила" порожні курорти півострова
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупаційна влада Криму "пояснила" порожні курорти півострова

Окупаційна влада Криму "пояснила" порожні курорти півострова
Джерело:  РІА Новини

Український уряд нібито оголосив анексованому Росією Криму "туристичну блокаду", чим і можна пояснити порожні пляжі півострова.

Про це заявив глава регіонального міжнаціонального комітету Заур Смирнов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Стало відомо, скільки російських артистів потрапили в чорний список України через Крим

"Київ зробив спробу організувати нову блокаду півострова, на цей раз туристичну. Наші джерела з числа службовців Держприкордонслужби України повідомляють про те, що отримали від київського керівництва команду створювати штучні перешкоди", - заявив Смирнов.

Він також додав, що такі дії "продиктовані страхом", що громадяни України побачать реальну ситуацію на півострові, де "панує міжнаціональна злагода, йдуть масштабні інфраструктурні проекти". Заур Смирнов додав, що на прикордонних пунктах нібито стоять кілометрові черги українців, які намагаються потрапити на територію окупованого Криму.

У той же час, українські прикордонники у розмові з "Крим.Реалії" пояснюють, що насправді російські окупанти півострова створюють штучні черги на пунктах пропуску, гальмуючи пропускні операції. Також в Держприкордонслужбі підкреслили, що в 2017 році на адмінкордоні спостерігається зниження пасажиропотоку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова "Державної ради Республіки Крим" Володимир Константинов пояснив відсутність туристів на півострові тим, що за ним закріпився штамп занадто дорогого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?