Сан-Марино може стати першою країною з 5G
Категорія
Технології
Дата публікації

Сан-Марино може стати першою країною з 5G

Сан-Марино може стати першою країною з 5G
Джерело:  Mobile World

Вже у 2018 році в Сан-Марино може з'явитися мобільна мережа п'ятого покоління.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mobile World.

Читайте також: Глава кіберполіції назвав найпоширеніші злочини в інтернеті

Зазначається, що на даний момент у Сан-Марино є 4,5G-інфраструктура, і оператор Telecom Italia Mobile підписав угоду з урядом країни щодо її оновлення та інтеграції в неї елементів 5G.

Мобільний оператор Telecom Italia Mobile планує подвоїти кількість базових станцій, та розпочати перші випробування мережі 5G, швидкість якої буде в десятки раз більша за теперішню, вже у наступному році.

Оператор встановив біля сотні невеликих станцій у Турині, проте у Сан-Марино він має більше свободи у питанні користування ефіром. Таким чином Сан-Марино може стати першою у світі країною зі зв’язком п’ятого покоління, випередивши таких технологічних лідерів як Південна Корея та Японія.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів України планує забезпечити введення в Україні технології мобільного зв’язку 4G вже цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?