Google представив віртуальні 3D-тури музеями України
Категорія
Культура
Дата публікації

Google представив віртуальні 3D-тури музеями України

Google представив віртуальні 3D-тури музеями України
Джерело:  BBC

Компанія Google у співпраці з Міністерством культури України розробила сайт "Музеї України просто неба", де можна онлайн подивитися на сім українських музеїв, розташованих в різних куточках країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC-Україна.

Читайте також: Без державної культурної стратегії в Україні будуть рости покоління, які взагалі не читають – Дана Павличко

Зазначається, що в рамках віртуального туру музеями України можна ознайомитися з побутом та місцевою народною архітектурою. Проект був розроблений в рамках кампанії "Автентична Україна", і охопив музеї Києва, Львову, Запоріжжя, Ужгорода, Переяслав-Хмельницького, Чигирина.

3D-тури доступні трьома мовами: українською, російською та англійською. Також пройти онлайн-екскурсію можна в режимі Street View на Картах Google.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві презентували перший переклад мовою жестів частини україномовної Біблії за редакцією професора Івана Огієнка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?