Гра Престолів-7: співак Ед Ширан після критики в мережі видалив аккаунт Twitter
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гра Престолів-7: співак Ед Ширан після критики в мережі видалив аккаунт Twitter

Гра Престолів-7: співак Ед Ширан після критики в мережі видалив аккаунт Twitter
Джерело:  The Telegraph

Британський виконавець Ед Ширан, який знявся в першій серії сьомого сезону серіалу «Гра Престолів», після масової критики в соціальних мережах видалив свій аккаунт в Twitter.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Читайте також: Прем'єра Гри Престолів-7: що було в попередніх сезонах

Відзначимо, що Ширан є дворазовим володарем «Греммі», і в першій серії нового сезону серіалу зіграв невелику роль безіменного солдата, який разом з іншими деякий час співає пісню біля вогнища до моменту появи в кадрі однієї з головних героїнь серіалу, - Арії Старк, роль якої грає Мейсі Вільямс. Творці серіалу розповіли, що поява Ширана, - своєрідний подарунок актрисі, оскільки вона вже довгі роки є його прихильницею.

Here is Ed Sheeran's special appearance on #GameOfThrones pic.twitter.com/3Rnnos5gYe

— Hi! Watch This (@HiWatchThis) 17 липня 2017 р.

Однак роль британського співака в серіалі викликала подив багатьох користувачів мережі, багато з них також почали висловлювати агресію, бажаючи, щоб його персонаж був загриз псом Арьи Старк.

Раніше Ед Ширан вже видаляв свою сторінку в Twitter, на яку підписано 19 мільйонів користувачів, аргументуючи це тим, що один негативний коментар псує йому настрій на весь день, але пізніше відновив її. Після нового активного обговорення в мережі співак знову видалив аккаунт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?