Фальшива новина: Трамп прокоментував свою "таємну зустріч" з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Фальшива новина: Трамп прокоментував свою "таємну зустріч" з Путіним

Фальшива новина: Трамп прокоментував свою "таємну зустріч" з Путіним
Джерело:  Reuters

У ЗМІ з'явилася інформація про "таємну зустріч" американського і російського лідерів Дональда Трампа і Володимира Путіна на полях саміту G20 в Гамбурзі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Reuters, яке цитує представника Білого дому.

Читайте також: Саміт G20: Путін заперечує втручання Росії у вибори в США

Згідно з оприлюдненими даними, раніше інформація про зустріч не розголошувалася, і розмова була проведена в присутності перекладача Путіна. При цьому те, скільки часу тривала зустріч, і що на ній обговорювалося, - невідомо.

Президент США Дональд Трамп різко прокоментував оприлюднену інформацію, розкритикувавши подачу інформації з боку агентства: "Фальшива новина щодо "секретної вечері" з Путіним на G20 - огидна. Всі лідери країн G20 і їх дружини були запрошені канцлером Німеччини! Преса знала про це!", - написав він у Twitter.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час зустрічі на саміті G20 Дональд Трамп і Володимир Путін обговорили санкції, пов’язані з втручанням Росії у вибори в США у 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?