Електротранспорт Дніпра переведуть на безготівковий розрахунок
Категорія
Технології
Дата публікації

Електротранспорт Дніпра переведуть на безготівковий розрахунок

Електротранспорт Дніпра переведуть на безготівковий розрахунок
Джерело:  online.ua

В електротранспорті Дніпра введуть можливість оплати проїзду за допомогою банківської карти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook співробітника "ПриватБанку" Єгора Аветісова.

Читайте також: У Запоріжжі комунальники власноруч розробили та зібрали трамвай

Відзначається, що раніше в міському електротранспорті ввели можливість оплати проїзду через систему "Приват-24", і в трамваях встановили термінали для оплати проїзду.

Однак оскільки для оплати необхідно кожен раз заходити в систему і можна платити тільки картами "ПриватБанку", співробітники фінустанови розробили нові термінали, за допомогою яких можна оплатити проїзд карткою будь-якого банку.

У "Приватбанку" пояснили, що термінали були створені для зменшення випадків корупції в громадському транспорті міста. В майбутньому весь електротранспорт Дніпра планують перевести на безготівкову систему оплату проїзду і повністю позбавити кондукторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, між французьким Страсбургом та німецьким Келем, які знаходяться на різних берегах Рейну, вперше за 72 роки запустили трамвайне сполучення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?