Гра Престолів-7: перша серія побила рекорди переглядів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гра Престолів-7: перша серія побила рекорди переглядів

Гра Престолів-7: перша серія побила рекорди переглядів
Джерело:  Variety

Перша серія сьомого сезону популярного телесеріалу "Гра Престолів" побила рекорди перегляду серед усіх шоу телеканалу НВО.

Прем'єра сезону на НВО пройшла 16 липня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Читайте також: Прем'єра Гри Престолів-7: що було в попередніх сезонах

Згідно зі статистикою, кількість переглядів сьомого сезону збільшилася більше, ніж в два рази, в порівнянні з попередніми сезонами серіалу. Так, першу серію переглянули 16,1 мільйонів глядачів, серед яких 10,1 мільйонів, - у прямій трансляції.

Більш того, першу серію останнього сезону "Ігри Престолів" рекордно часто згадували в Twitter, - всього зареєстрували 2,4 мільйона твітів по всьому світу, присвячених серіалу, з яких близько 7% були присвячені появі британського співака Еда Ширана.

В цілому, в твітах найчастіше згадували фрази "Зима", "Зима близько", "Почнемо?", "Залиште одного вовка живим, і вівці ніколи не будуть в безпеці", "Північ пам'ятає".

Як повідомляв ONLINE.UA, Ед Ширан зіграв в серіалі невелику роль безіменного солдата, що співає з іншими на привалі до появи Арьи Старк. Його поява викликала такий резонанс і критику, що співак видалив свій аккаунт в Twitter, на який підписано близько 19 мільйонів чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?