Окупанти вводять в Криму курортний збір
Категорія
Культура
Дата публікації

Окупанти вводять в Криму курортний збір

Окупанти вводять в Криму курортний збір
Джерело:  РІА Новини

Держдума Росії прийняла закон про введення курортного збору в Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Стало відомо, скільки російських артистів потрапили в чорний список України через Крим

Відзначимо, що прийнятий в третьому читанні закон торкнеться не тільки Криму, але і на території Алтайського, Ставропольського, Краснодарського краю.

Курортний збір повинен не перевищувати позначку в 100 рублів, а в 2018 року не бути більше 50 рублів. Сума збору може варіюватися в залежності від курорту, часу перебування, сезону. Оплачувати його повинен буде будь-який повнолітній турист, що перебуває на курорті довше одного дня. Не враховується день заїзду і час після виписки.

Гроші повинні будуть йти до спеціального фонду та будуть витрачатися начебто виключно на будівництво, утримання, благоустрій, реконструкцію і ремонт курортної інфраструктури.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше окупаційна влада заявила, що відсутність туристів в Криму пов'язана з "туристичною блокадою" з боку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?