У американського друга України знайшли смертельну хворобу
Категорія
Світ
Дата публікації

У американського друга України знайшли смертельну хворобу

У американського друга України знайшли смертельну хворобу
Джерело:  The Washington Post

Сенатору Республіканської партії США Джону Маккейну діагностували агресивну форму пухлини мозку, - гліобластому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Читайте також: Американський друг України звинуватив Росію в співучасті в хіматаці в Сирії

Минулого тижня Маккейн пройшов процедуру з видалення тромбу навколо лівого ока, після чого з'ясувалося, що з ним пов'язана первинна пухлина головного мозку.

"Сенатор і його сім'я вивчають варіанти подальшого лікування. Вони можуть включати в себе комбінацію хіміотерапії та опромінення", - розповіли в клініці Фенікса Mayo Clinic, де була проведена операція з видалення тромбу.

У той же час, попередній і діючий президенти США Барак Обама і Дональд Трамп, а також колишня кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон висловили підтримку сенатору. Зокрема, Трамп побажав йому швидкого одужання, зазначивши, що він "завжди був бійцем".

РосЗМІ почали припускати, скільки залишилося жити Маккейну. Так, російське відділення Радіо Свободи вважає, що не більше 14 місяців, в той час як РІА Новини запевняє, що в середньому пацієнти з таким діагнозом живуть по 15 місяців, а іноді, - і по два роки.

Сам американський сенатор розраховує одразу ж після одужання повернутися на роботу: "Так, мені доведеться побути тут (вдома в Арізоні, - ред.) трохи довше, щоб пройти лікування. Я повернуся".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джон Маккейн назвав міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова "маріонеткою головоріза і вбивці", якій не місце в Білому Домі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?