Концерт Depeche Mode у Києві: з'явилися фото і відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Концерт Depeche Mode у Києві: з'явилися фото і відео

Концерт Depeche Mode у Києві: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У середу, 19 липня, в Києві пройшов концерт культової британської групи Depeche Mode.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Незважаючи на те, що 17 липня в Мінську зірвався концерт групи через отруєння її лідера Девіда Гаана, в Києві концерт почали рівно о 21:00, як і обіцяли, через що частина глядачів пропустила частину виступу, не встигнувши вчасно потрапити в будівлю.

Читайте також: Концерт Depeche Mode у Києві: поліція посилить заходи безпеки

Примітно, що лідер групи вів себе настільки активно на сцені, що багато хто навіть не повірив, що він дійсно тільки виписався з лікарні після діагнозу "гостре отруєння".

На НСК "Олімпійський" в центрі Києва заспівати разом з популярною електронік-рок-групою зібралося майже 35 тисяч чоловік. Відзначимо, що з особливою охотою глядачі співали "Where's revolution", проте дуже раділи і таким старим, але все ще улюбленим композиціям як "In your room", "Stripped", "Enjoy the silence", "Personal Jesus".

В мережі з'явилися фото і відео концерту Depeche Mode в "Олімпійському":

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?