«Таємна вечеря» на полях G20: Трамп розповів, як зблизився з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

«Таємна вечеря» на полях G20: Трамп розповів, як зблизився з Путіним

«Таємна вечеря» на полях G20: Трамп розповів, як зблизився з Путіним

Президент США Дональд Трамп, про "таємну вечерю" якого з президентом РФ Володимиром Путіним на полях саміту G20 стало відомо нещодавно, розповів, як зблизився з російським лідером.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Читайте також: "Таємна вечеря" Трампа з Путіним є порушенням протоколу національної безпеки

Американський лідер відзначив, що розмова з Путіним пройшла в неформальній обстановці.

"Насправді, більшу частину часу ми жартували. Це була недовга розмова, може, хвилин 15. Просто говорили про різні речі. Взагалі, було дуже цікаво, ми поговорили про усиновлення", - підкреслив Трамп.

У той же час, він пояснив, що підійшов до президента Росії, оскільки поруч з ним сиділа його дружина, Меланія Трамп. "Час наближався до десерту. Я пішов просто, щоб привітатися з Меланією, і заодно привітався з Путіним", - сказав президент США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ опублікували інформацію про "таємну зустріч" Дональда Трампа і Володимира Путіна, яка пройшла в присутності одного перекладача, і інформація про яку не розголошувалася.

Однак сам Дональд Трамп в своєму Twitter охарактеризував ці дані як "фальшиву новину" і пояснив, що зустріч відбулася на вечері, влаштованій канцлером Німеччини в Гамбурзі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?