В Україні з'явиться єдина система моніторингу бюджетних виплат
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні з'явиться єдина система моніторингу бюджетних виплат

В Україні з'явиться єдина система моніторингу бюджетних виплат

Міністерство фінансів України спільно з "ПриватБанком" створять в Україні єдину систему верифікації бюджетних виплат.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства.

Читайте також: Вкладники ліквідованого банку почали отримувати виплати

Відзначається, що різні державні органи України мають окремі, неузгоджені між собою бази даних виплати субсидій, соціальних допомог та пільг, через неможливість моніторингу яких бюджет України щороку втрачає мільярди гривень.

Для вирішення цієї проблеми Мінфін і "ПриватБанк" підписали меморандум, відповідно до якого, з використанням унікальних напрацювань банку в галузі інформаційних технологій, буде створена єдина система верифікації.

"Наша головна мета - підвищити ефективність системи верифікації бюджетних виплат, що значно заощадить бюджетні кошти. Тому співпраця з ПриватБанком в цьому напрямку для всієї країни є важливою і необхідною", - підкреслив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники "ПриватБанку" створили в Дніпрі термінали для оплати проїзду в електротранспорті банківськими картами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?