Психоделічна фотосесія: персонажі "Гри Престолів", якими ви їх ще не бачили
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Психоделічна фотосесія: персонажі "Гри Престолів", якими ви їх ще не бачили

Психоделічна фотосесія: персонажі "Гри Престолів", якими ви їх ще не бачили
Джерело:  boredpanda.com

Відомий фотограф Майлз Олдрідж представив свої нові роботи, у яких зобразив персонажів популярного телесеріалу "Гра Престолів" у неординарній, психоделічній фотосесії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bored Panda.

Читайте також: Прем'єра Гри Престолів-7: що було в попередніх сезонах

На фотографіях такі персонажі серіалу як Джон Сноу, Арья і Санса Старк, Дейенеріс Таргаріен, Серсея, Джеймі і Тіріон Ланністери представлені зовсім з іншого боку, зафіксовані на фотографіях одночасно гламурними і містичними.

"Це голлівудський стиль 40-60-х років: перенасичення кольором, світлом і драмою, що підкреслює унікальні риси персонажів. Яскравий колір у кожній фотографії переносить нас у чарівний світ, який я створив для цих акторів на своїй фотосесії, а ретельний вибір реквізиту для кожного оживляє містичний, темний світ серіалу "Гра престолів", - розповів про створення фотосесії Олдрідж.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 липня пройшла прем'єра першої серії сьомого сезону телесеріалу "Гра Престолів", яка побила рекорди переглядів серед усіх шоу, що транслюються каналом НВО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?