На військовому полігоні на Дніпропетровщині стався вибух, багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

На військовому полігоні на Дніпропетровщині стався вибух, багато поранених

На військовому полігоні на Дніпропетровщині стався вибух, багато поранених
Джерело:  online.ua

У четвер, 20 липня, на 239 загальновійськовому полігоні у Дніпропетровській області стався вибух, внаслідок якого постраждало вісім військовослужбовців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оперативне командування "Схід" Збройних сил України.

Читайте також: Після стрільб на полігоні під Дніпром вже добу лютує пожежа

Подія трапилася під час проведення змагань на кращий танковий екіпаж. За даними прес-служби військової прокуратури Південного регіону, детонатор спрацював в результаті намотування на каток танка детонуючого шнурка від переносної установки розмінування.

В результаті вибуху вісім військовослужбовців отримали травми різного ступеня тяжкості: п'ятеро з них були спрямовані у військовий госпіталь, в той час як троє у важкому стані були терміново госпіталізовані в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил поводження зі зброєю (ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України). Триває службове розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу в результаті бойових дій в зоні АТО на Донбасі загинуло дев'ять військовослужбовців, ще п'ять постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?