У поліції США розповіли, як повісився Честер Беннінгтон
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції США розповіли, як повісився Честер Беннінгтон

У поліції США розповіли, як повісився Честер Беннінгтон
Джерело:  TMZ

Соліст популярної американської групи Linkin Park Честер Беннінгтон повісився на самоті у власному будинку в окрузі Лос-Анджелес.

Про це заявили співробітники місцевих правоохоронних органів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Читайте також: Тварини вразили соцмережі виконанням хіта групи Linkin Park: опубліковано відео

Відзначається, що поліцейські знайшли тіло Беннінгтона в спальні його резиденції в Палос-Вердес-Естейтс. На момент самогубства його сім'я перебувала за містом, в Арізоні. Сам музикант проводив час з ними, але ненадовго приїхав в Лос-Анджелес і незабаром повинен був повернутися до рідних.

Примітно, що через кілька годин після повішення у Беннінгтона з іншими учасниками групи Linkin Park була запланована фотосесія.

Шанувальники творчості музиканта залишають квіти біля його будинку в Каліфорнії.

Як повідомляв ONLINE.UA, смерть 41-річного Честера Беннінгтона підтвердили його колеги по групі.

У юнацькому віці у музиканта були проблеми з алкоголем і наркотиками. Більш того, він сам зізнавався, що думав про суїцид після того, як в дитинстві зазнав сексуального насильства з боку дорослого чоловіка.

Тіло Беннінгтона виявили 20 липня, в день народження його близького друга Кріса Корнелла, який наклав на себе руки ще 18 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?