Фонсека: Рішення по Кучеру було найскладнішим у моєму житті
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фонсека: Рішення по Кучеру було найскладнішим у моєму житті

Фонсека: Рішення по Кучеру було найскладнішим у моєму житті
Джерело:  online.ua


Головний тренер донецького "Шахтаря"

Паулу Фонсека

прокоментував відхід зі своєї команди одного із лідерів "гірників"

Олександра Кучера

. Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


"Я дуже поважаю і люблю Кучера - він дійсно був одним з лідерів в команді і зробив для неї дуже багато. Але всі цикли колись закінчуються. Гравці не вічні, як і тренери. А нам потрібно думати про майбутнє команди. Ми відчули, що потрібно привести кого-то молодого.


До "Шахтаря" я не провів ні в одному клубі більше року, як ви знаєте. І частіше зі мною прощалися, ніж я. Зараз я опинився в ситуації, коли будую команду другий рік - і мені довелося приймати такі рішення. Можливо, рішення по Кучеру було найскладнішим за все моє життя. Мені було дуже складно сказати це йому.


Але у тренера повинна бути сила розділяти почуття і раціональність. Коли приходить час вирішувати, що буде краще для клубу, тренер повинен забути всі почуття. Якби я цього не зробив, Кучер зараз продовжував би грати в команді.


Коли говориш правду, все набагато простіше складається. Я пояснив Кучеру, чому ми не продовжуємо контракт. У нас не було ніяких сварок. Він все зрозумів, погодився з моїми словами, ми обнялися. Я подякував йому і сказав, що завжди готовий йому допомогти, якщо буде потрібно.


Яка цифра у його статистиці стала ключовою? Ніяка. Якби я дивився на цифри, він би залишився", - сказав Фонсека.


Нагадаємо, Кучер досі залишається вільним агентом.


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?