Оголена активістка Femen насмішила Порошенка й Лукашенка: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Оголена активістка Femen насмішила Порошенка й Лукашенка: з'явилося відео

Оголена активістка Femen насмішила Порошенка й Лукашенка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 21 липня, на церемонію підписання офіційних документів представниками України і Білорусі в Києві увірвалася активістка Femen і вискочила з оголеними грудьми перед камерами присутніх журналістів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Радість Бацьки: Білорусь знову отримала хокейний мундіаль

Відзначається, що дівчина спочатку сховалася у натовпі журналістів, після чого зняла з себе футболку і стала кричати "Живе Білорусь" перед камерами. При цьому на грудях у неї було написане те ж саме гасло.

Після того, як охорона вивела дівчину із залу, на відео можна помітити, як президенти відреагували на інцидент, - лідер Білорусі Олександр Лукашенко сміється, щось кажучи українському лідеру, в той час як Петро Порошенко помітно напружений, однак теж посміхається.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час проведення в Києві Євробачення-2017 трапився схожий інцидент, - український журналіст вибіг на сцену під час виступу Джамали і оголив сідниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?