Незадовго до самогубства соліст Linkin Park розповідав про боротьбу з депресією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Незадовго до самогубства соліст Linkin Park розповідав про боротьбу з депресією

Незадовго до самогубства соліст Linkin Park розповідав про боротьбу з депресією
Джерело:  The Mirror

Соліст відомої американської групи Linkin Park Честер Беннінгтон, який 20 липня наклав на себе руки у власному будинку під Лос-Анджелесом, незадовго до смерті розповідав про свою депресію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

В останньому інтерв'ю музикант поділився тим, що дійшов до того моменту в своєму житті, коли "може або просто здатися і померти, або боротися за те, чого хоче". Однак він відзначав, що має намір боротися.

Читайте також: Честер Беннінгтон помер після виходу нового кліпу Linkin Park: з'явилося відео

"І я вибрав боротися за те, що я хочу. Я хочу мати хороші відносини. Я хочу любити людей, які є в моєму житті. Я хочу насолоджуватися своєю роботою. Я хочу насолоджуватися тим, що я батько і маю друзів, і можу прокидатися вранці. Тому що це боротьба для мене", - говорив Беннінгтон.

Як повідомляв ONLINE.UA, Честера Беннінгтона знайшли повішеним у власному особняку. Він був один, дружина чекала його в Арізоні, а інші члени Linkin Park, - на заплановану спільну фотосесію.

Музикант наклав на себе руки 20 липня, - у день народження свого доброго друга, лідера групи Soundgarden Кріса Корнелла, який вчинив суїцид ще в травні цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?