"Шахтар" - "Динамо". Анонс, суддя, трансляція
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" - "Динамо". Анонс, суддя, трансляція

"Шахтар" - "Динамо". Анонс, суддя, трансляція
Джерело:  online.ua


Сьогодні в рамках 2 туру УПЛ "Шахтар" прийме "Динамо" на стадіоні у Харкові. Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


22 липня 2017 року. УПЛ. 2 тур. 19:30


Стадіон: "Металіст"


Суддя: Юрій Можаровський (Львів)


Трансляція:

"Футбол 1"


Текстову трансляцію читайте ТУТ


"Шахтар"



Щойно тиждень тому ці команди зустрічалися у матчі за Суперкубок, а тепер знову поміряються силами, тільки вже в рамках чемпіонату. Що змінилося у "Шахтарі" після суботньої гри? "Гірники" спершу в Одесі по-гросмейстерськи і навіть не надто напружуючись перемогли "Динамо", а потім у вівторок ще легше впоралися з "Ворсклою". Команда Паулу Фонсеки зараз перебуває у відмінній формі, виграла два матчі з загальним рахунком 5:0 і має ставити на сьогодні лише максимальні завдання.


Бразильці технічно набагато сильніші за гравців "Динамо", а тому перевага знову буде на боці "гірників". "Шахтар", очевидно, спробує забити швидкий гол, щоб змусити "біло-синіх" йти вперед, а самим ловити їх на контратаках. Донецький клуб поки не вийшов на свій пік форми, але навіть так значно переважає "Динамо". Зараз "помаранчево-чорним" потрібно відірватися від киян на три очки і таким чином використати їхню слабкість після зміни тренера.


"Динамо"



"Динамо" ж поки викликає бажання обійняти і плакати. Команда без шансів "скрутилася" "Шахтарю" у матчі за Суперкубок, а потім ще й із "Чорноморцем" мала просто грандіозні проблеми. "Біло-сині" пропустили від свого вихованця Олексія Хобленка, а потім вийшли вперед наприкінці другого тайму. Втім, потім були і непризначений пенальті у ворота "Динамо", і вилучення гравця одеситів, і паніка у штрафному киян при останньому навалі "моряків".


Хоча матч Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз" буде вже через кілька днів, та команда зараз дуже розбалансована. Зруйнувати напрацювання Сергія Реброва вже вдалося, а от побудувати щось нове від Олександра Хацкевича - поки ні. Тому, об'єктивно кажучи, нічия буде сьогодні для "Динамо" за щастя, але її ще потрібно здобути. Гра наразі жахлива, матчі граються через кожні кілька днів, а психологічний тиск починає наростати буквально лавиною. Чи витримають таке кияни? Побачимо вже сьогодні.


Коефіцієнти від букмекерів


Перемога "Шахтаря": 1,57


Нічия: 4,05


Перемога "Динамо": 6


Прогноз Sportanalytic.com:

2:1


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?