В Одесі стався потужний вибух: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі стався потужний вибух: з'явилися фото і відео

В Одесі стався потужний вибух: з'явилися фото і відео
Джерело:  Думська

Вранці в понеділок, 24 липня, в Одесі підірвали автомобіль Жигулі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".

Читайте також: На військовому полігоні на Дніпропетровщині стався вибух, багато поранених

Відзначається, що вибух стався біля будинку №32 по вулиці Жуковського, на місці працює слідчо-оперативна група місцевої поліції, вибухотехніки і співробітники ДСНС України. У прилеглому кварталі перекрили рух транспортних засобів.

В результаті вибуху вибило вікна в кафе поблизу, проте з людей постраждалих зафіксовано не було. Очевидці розповіли, що автомобіль приїхав до дому близько 8 ранку, з нього вийшов чоловік років 60-ти, а о 10:05 авто вибухнуло. Згідно з документами, транспортний засіб зареєстровано на 68-річного жителя Дніпра.

"За характерними пошкодженнями зазначеного автомобіля чітко визначається місце вибуху - це район заднього лівого пасажирського місця. В даний час попередньо встановлено, що вибух зазначеного автомобіля стався в результаті дії безоболочного вибухового пристрою. Тротиловий еквівалент підірваного заряду становить близько 600 грамів. Встановлюється тип вибухової речовини", - відзначили в місцевому управлінні поліції.

Встановлено, що вибух носив кримінальний характер. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи за фактом умисного знищення майна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Дарницькому районі Києва на станції технічного обслуговування стався вибух газового балону, внаслідок чого декілька осіб було травмовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?