Столичний нічний клуб потрапив у ТОП-20 міжнародного рейтингу
Категорія
Культура
Дата публікації

Столичний нічний клуб потрапив у ТОП-20 міжнародного рейтингу

Столичний нічний клуб потрапив у ТОП-20 міжнародного рейтингу
Джерело:  Hostelworld

Нічний клуб української столиці Closer зайняв 12-е місце в рейтингу клубів світу.

Рейтинг був складений за замовленням сервісу бронювання житла Hostelworld, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання електронної музики Resident Advisor.

Читайте також: На місці Лук'янівського СІЗО в Києві запропонували побудувати нічний клуб

Журналісти прокоментували високу позицію київського клубу в світовому рейтингу тим, що він є також і центром мистецтв, де проводять музичні і художні лекції, музичні концерти, виставки.

"Closer - це універсальний багатоцільовий простір, розташований на старому заводі в районі Подолу", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що загальний рейтинг клубів світу виглядає наступним чином: "Bassiani" в Тбілісі, "Panorama Bar" в Берліні, "Concrete" в Парижі, "DC10" на Ібіці, "De School" в Амстердамі, "Faust" в Сеулі, римський "Goa", "Kaiku" в Гельсінках, лісабонський "Lux Fragil", барселонський "Macarena", "Nowadays" в Нью-Йорку, київський "Closer", "Opium" у Вільнюсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?