У перестрілці в Дніпрі загинули два ветерана АТО: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У перестрілці в Дніпрі загинули два ветерана АТО: з'явилися фото і відео

У перестрілці в Дніпрі загинули два ветерана АТО: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

На проспекті Гагаріна в Дніпрі сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє ветеранів антитерористичної операції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Смертельна стрілянина на Харківщині: депутату облради оголосили про підозру

Подія трапилася 24 липня близько 20:00: група чоловіків на автомобілі Toyota під'їхали до ветеранів АТО і, після недовгої словесної перепалки, відкрили вогонь з, імовірно, автомата Калашникова. Свідки стверджують, що постріли не припинялися протягом хвилини. Один з ветеранів почав стріляти у відповідь, поранивши чотирьох нападників.

Як вдалося встановити пізніше, загиблими виявилися доброволець Олексій Вегнер, який служив в 20-му мотопіхотному батальйоні 93-й бригади, а також екс-боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук з позивним "Щука". Вегнер загинув в лікарні, в той час як Іващук від отриманих травм помер на місці від кульового поранення в голову.

Також постраждав адвокат, ветеран АТО Едмонд Саакян, який з наскрізним пораненням живота знаходиться в реанімації у важкому стані.

Читайте також: У Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця

Постраждалі нападники самі пізніше приїхали в лікарню імені Мечникова. Імовірно, вони є бандитами, причетними до кримінальної злочинності, і раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

"Це конфлікт виключно економічних інтересів двох сторін: Саакяна і його брата, і другої сторони, яку ми зараз встановлюємо. Вони зустрічалися, зустріч була запланована", - стверджує керівник кримінальної поліції області Олег Грозь. За даними джерел, перестрілка сталася через грошовий борг брата Едмонда Саакяна, - Едуарда, який в результаті інциденту не постраждав.

У той же час, інші регіональні ЗМІ інформують, що конфлікт міг статися через права одного з фермерських господарств, справу щодо захисту яких вів Сааканян. Також він як адвокат контролював розслідування щодо подій 9 травня в Дніпрі.

Фото: un.ua

Фото: informator.dp.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?