У Microsoft зробили несподівану заяву щодо підтримки стандартних програм Windows
Категорія
Технології
Дата публікації

У Microsoft зробили несподівану заяву щодо підтримки стандартних програм Windows

У Microsoft зробили несподівану заяву щодо підтримки стандартних програм Windows
Джерело:  Блог Microsoft

Одна з найбільших транснаціональних компаній з виробництва ПЗ Microsoft Corporation припинить підтримку ряду стандартних програм Windows, в числі яких і найпростіший графічний редактор Paint.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву, опубліковану прес-службою Microsoft Corporation.

Читайте також: 10 років у Paint: письменник із США проілюстрував власну книгу за допомогою програми для початківців

В оновленні Windows 10 Fall Creators Update, яке вийде восени 2017 року, будуть вважатися застарілими такі програми як Outlook Express, Reader, Reading list і Paint.

При цьому варто відзначити, що редактор Paint був випущений з першою версією операційної системи Windows 1.0 в 1985 році, і за 32 роки функціонування придбав безліч шанувальників по всьому світу. У квітневому оновленні вийшла нова програма Paint 3D, яка дозволяє на базовому рівні редагувати 2D-зображення, а також має інструменти створення в форматі 3D. За думкою розробників, Paint 3D міг би замінити функціональність Paint.

Проте користувачі обурилися, у зв'язку з чим у Microsoft прийняли рішення не видаляти додаток зовсім, а помістити його в безкоштовний Windows Store. "Дивно бачити так багато любові до нашого надійного старого додатку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що компанія Microsoft офіційно придбала мережу професійних контактів LinkedIn.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?