Савченко матом прорекламувала свою передачу про політику: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко матом прорекламувала свою передачу про політику: з'явилося відео

Савченко матом прорекламувала свою передачу про політику: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився відеоролик, на якому нардеп України Надія Савченко, використовуючи нецензурну лексику, описує ситуацію в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик телеканалу NewsOne, який був опублікований на каналі YouTube в понеділок, 24 липня.

Читайте також: Савченко посміялася над своїм матом в Раді: з'явилося відео

Відзначимо, що телеканал запустив серію рекламних роликів, на яких Надія Савченко, а також такі політики як Максим Гольдарб і Євген Червоненко "простою мовою" коментують ситуацію в державі.

"Та ні ну це п****ць. Це просто х***я якась! Ну п****ть і п****ять, п****ять, п****ять, б***ь! Скільки ж можна на****вать людей, у***ни кончені. Ну це п****ць з цією політикою, б***ь!", - заявляє Савченко.

"Складні політичні події простою людською мовою", - говорить девіз ролика.

За добу з моменту публікації ролика він зібрав уже майже 70 тисяч переглядів, а також сотні коментарів, велика частина з яких критикує високоінтелектуальний рівень політика.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко висловлювалася матом прямо в залі Верховної Ради України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?