Порошенко призначив нового голову Держприкордонслужби України
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко призначив нового голову Держприкордонслужби України

Порошенко призначив нового голову Держприкордонслужби України
Джерело:  online.ua

У вівторок, 25 липня, президент Петро Порошенко призначив новим керівником Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Петра Цигикала.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на запис, що був опублікований на сторінці в Facebook українського лідера.

Відзначимо, що попередній голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко займав цю посаду з 23 жовтня 2014 року, однак подав рапорт про відставку за станом здоров'я після того, як втратив свідомість на церемонії підписання офіційних документів між Білоруссю і Україною в Адміністрації президента 21 липня.

Порошенко призначив його своїм радником, присвоївши звання генерала армії, а також подякував за "безпрецедентну роботу".

Як повідомляв ONLINE.UA, на церемонії підписання документів 21 липня стався ще один інцидент: дівчина заховалася в натовпі журналістів, після чого зняла футболку і, з написом "Живе Білорусь" на оголених грудях, почала стрибати перед камерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?