10+ кращих туристичних фотографій природи 2017 року за версією National Geographic
Категорія
Цікаве
Дата публікації

10+ кращих туристичних фотографій природи 2017 року за версією National Geographic

10+ кращих туристичних фотографій природи 2017 року за версією National Geographic
Джерело:  boredpanda.com

Якщо і є журнал, який безперервно демонструє найкрасивіші фото зі всього світу, то це - Нет Джо. Його престижні фотоконкурси залучають кращих фотографів, і при перегляді їх приголомшуючих знімків Ви не зможете не відчути зв'язок із Землею-матір'ю. І туристичні фото природи, що беруть участь в конкурсі National Geographic 2017 року, нічим не гірші.

Конкурс був завершений 30-го червня, але його переможців оголосять лише в серпні. Щоб полегшити очікування, редактори Нет Джо випустили свої улюблені фото, і ми не могли відмовитися від можливості показати їх. Ось деякі кращі фото природи, які приймають участь в конкурсі і в даний час борються за перші місця і головний приз - десятиденну поїздку для двох на Галапагосський архіпелаг з експедиціями від National Geographic.

1. Віддзеркалення зелених гір

Віддзеркалення зелених гір було сфотографоване в печері Сон Донг. Це найбільша печера в світі. Ви повинні відправитися в дводенний похід, щоб дістатися до цього прекрасного місця. Печера розташована в центрі в'єтнамського Національного парку Пхонг Нха-Ке Банг. (Фотографія і заголовок Рональда Фріца / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року).

2. Підводний вид на зимовий Лофотен

Підводний вид на село, що стоїть на Лофотенських островах в Норвегії. (Фотографія і заголовок Сергія Луканкіна / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

3. Ліс фей

Вогні в лісі. (Фотографія і заголовок Я. Такафуджі / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

4. Блідохвостий вінценосний колібрі під час годування

Я був у січні в Еквадорі, в раю для колібрі. Колібрі махають крилами зі швидкістю 50 разів в секунду. Вони харчуються нектаром квітів. Еквадор заповнений дощовими і тропічними лісами, які роблять його дуже сприятливим місцем для колібрі. Коли ми дісталися до готелю Guango lodge, який знаходиться в місті під назвою Папалакта, мене оточили птиці, що дзижчать. Я вийшов з транспортного засобу і просто сторопів, коли побачив величезну кількість птиць. (Фотографія і заголовок Хаймакар Валлувар / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

5. Марш

На сафарі в Замбії трава була така висока, що здавалося, ніби немає жодного шансу побачити що-небудь цікаве. Але незабаром до нас почав наближатися прайд левів, йдучи прямо по дорозі один за одним в двох колонах. Здалося, що левам теж дуже набридла ця висока трава, що постійно б'є по морді. (Фотографія і заголовок Торі Хіллі / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

6. Літній збір урожаю в Провансі

Я відправився у Валенсоль, сподіваючись отримати масу вражень від тутешніх видів, що зачаровують. Я знав, що почався сезон збору урожаю. Щоб зробити фото, мені довелося терпляче чекати, коли техніка виїде на ці дивовижні поля. Зробити фото з безпілотника було вельми важко, адже постійно заважав сильний вітер. (Фотографія і заголовок Джерома Кортіала / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

7. Перший заплив молодої черепашки

Молода черепаха бісса опинилася під її першою хвилею через декілька хвилин після вилуплення. Її боротьба за виживання буде вельми утомливою. Повільна швидкість фотографічного затвора, використовуваного зі спалахом, дозволила мені зберегти на кадрі дивовижне розсіяне світло. (Фотографія і заголовок Метью Сміта / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

8. Гусак вітає сонце, що сходить

Єдині звуки на болоті цим останнім весняним ранком видавали троє гусаків. Вони зібралися на середині озера, де був налитий сонцем туман. Потім я побачив, як гусак обернувся до сонця і розправив крила, вітаючи світанок. (Фотографія і заголовок Скотта Саммерса / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

9. Протистояння затверділої лави і зеленого лісу

Я спостерігав цю картину в Сицилії зі свого беспілотника. Ці хвилі лави залишилися від великого виверження Етни в 2002 році. Це виверження було настильки захоплюючим, що зацікавило Lucasfilm і було додане в пейзаж планети Mustafar у третьому епізоді "Зоряних війн" 2005 року. (Фотографія і заголовок Пласидо Фаранди / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

10. Звивиста дорога-серпантин до Трансільванії

Ця красива дорога приведе Вас прямо до Трансільванії. Так, це саме те місце, звідки пішли історії про легендарного графа Дракулу (Влад Тепес). (Фотографія і заголовок Каліна Стена / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

11. Сила природи

Потужне виверження мексиканського вулкана Коліма, освітлене блискавкою. Тією ніччю погода була сухою і холодною, тертя часток попелу створило велику блискавку, що освітила темряву потужним спалахом. (Фотографія і заголовок Серхіо Тапіро Веласко / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

12. Мармурові печери

Мармурові печери Патагонії. (Фотографія і заголовок Клейна Гесселя / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

13. Потужний шторм в Канаді

Величезна купчасто-дощова хмара в канадській провінції Саскачеван. (Фотографія і заголовок Марка Даффі / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

14. Око шпигуна

На цій фотографії кит шпигунським способом винирює з води, щоб оглядітися. У цьому фото я хотів показати кита між двома світами. (Фотографія і заголовок Марка Сібері / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

15. Блукаюча цікавість

Ці 8 оленів блукали на величезному сніговому полі в Хоккайдо (Японія). Коли мій беспілотник був біля них, вони завмерли і потім поглянули на незнайомий літаючий об'єкт з цікавістю. (Фотографія і заголовок Хідетоши Кікучи / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

16. Мати і дитинча

Я бачив білу ведмедицю і її новонароджене дитинча в Національному парку Вапуск (Канада) в березні 2016 року. Моє устаткування для фотографування обмерзло, погода була страшною. На щастя, після декількох днів очікування, дитинча білої ведмедиці нарешті з'явилося. Я зробив цю фотографію, коли маля робило свої перші невпевнені кроки. (Фотографія і заголовок Баотіна Боба Чена / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

17. Снігова коза на тлі гірських вершин

Підморожувало, коли ми дісталися до гірського хребта. Я надягнув більше теплого одягу, і тут ми побачили снігових кіз, що прийшли до нас. Нас попередили про цих кіз. Мандрівник був убитий на цьому місці 5 років тому. Ми добралися сюди так швидко, як змогли, і ще ніколи не були так близько біля цих прекрасних тварин. Озирнувшись, я помітив великого дорослого самця, що стояв на верхівці голої скелі, розглядаючи навколишню дику місцевість. (Фотографія і заголовок Дженні Олівера / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

18. Розбуджена лють

Амбоселі - національний парк в Кенії. Тут можна зіткнутися зі слонами в їх природному середовищі існування. Цей слон був в декількох метрах від нас. Слонові наша компанія не сподобалося, і ми побачили лють величезної тварини. І цю лють мені вдалося сфотографувати. (Фотографія і заголовок Дани Кенеді / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

19. Вогонь в білому лісі

У парку Премантура (Хорватія) суміш сонячних променів заходу і білий пил створюють прекрасну картину. (Фотографія і заголовок Аурела Манеа / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

20. Поїздка спогадів

Вид з повітря на осінню дорогу в Нью-Хемпширі. Я використовував беспілотник, щоб захопити осінні кольори, які не можуть бути помічені по дорозі. (Фотографія і заголовок Маніша Мамтані / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

21. Потужне скупчення хмар на вершині гори Фудзіяма

Коли швидкий повітряний потік проходить через вершину цієї гори, можна побачити найнеймовірніші форми хмар. Я чекав цілу ніч, і на світанку на вершині гори я помітив цю вражаючу картину. (Фотографія і заголовок Такаші / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

22. Симетричне віддзеркалення квітучих вишень у воді

Вишневий цвіт казково красиво відбивається в спокійній воді. (Фотографія і заголовок Хіроші Таніти / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

23. Синє водоймище

Я побачив красиве віддзеркалення гаю рано вранці в синьому водоймищі. (Фотографія і заголовок Масахіро Хіроейка / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

24. Зустріч з кальмаром на заході сонця

Займаючись підводним плаванням в затоці Джервіс, я помітив щось дивне на невеликій відстані від мене. Це виявився допитливий кальмар, який переплутав відблиск моєї камери з іншим кальмаром. (Фотографія і заголовок Джордана Робінса / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

25. Невинний погляд

У парку Вапуск мені випала прекрасна можливість засвідчити цей дивовижний безневинний погляд маленького ведмежати. (Фотографія і заголовок Надіма Суфі / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

26. Час обіду

Корали - це справжній делікатес для черепах. Під час прийому їжі вони не звертають уваги на те, що відбувається довкола них. Черепаха старанно махає плавниками, щоб відірвати частину корала. (Фотографія і заголовок Андрія Нарчука / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

27. Блакитний ставок і зоряне небо

Голос зірок. (Фотографія і заголовок Нао Акімото / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

28. Пристрасть до солі

Лосі злизують розсипану на дорозі сіль. (Фотографія і заголовок Хуана-Мігеля Ернандеса / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

29. Імператори під час шторму

Імператорські пінгвіни перечікують шторм в антарктичній затоці Гулда. (Фотографія і заголовок Хосе Росас / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

30. Тисяча морських птиць

Колонія австралійських олуш в Новій Зеландії. Ці дивовижні птиці є завзятими рибаками. Вони на швидкості врізаються у воду, щоб зловити рибу. (Фотографія і заголовок Хосе Росас / Конкурс від National Geographic на краще туристичне фото 2017 року)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?