Відомий бізнесмен Чичваркін розповів, як втратив статок в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий бізнесмен Чичваркін розповів, як втратив статок в Росії

Відомий бізнесмен Чичваркін розповів, як втратив статок в Росії
Джерело:  Дощ

Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін розповів, як втратив статок в РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю підприємця російському виданню «Дощ».

Читайте також: Російський бізнесмен зізнався, що боїться Путіна-вбивцю

Відзначимо, що Чичваркін був одним з власників і засновників мережі салонів стільникового зв'язку «Евросеть», проте втратив цей бізнес.

«Віджимали одні, а продали іншим. Це все за безкоштовно мало дістатися Євтушенкову, - розповів бізнесмен. - Віджимати, але ми продали. Заплатили не такі великі гроші, скільки коштувала, але купили ті люди, які у віджимі не брали участь».

Він пояснив, що можна було залишити «Евросеть», заплативши 30% від вартості вкрадених зі складу телефонів, - $15 мільйонів. Однак Чичваркін був готовий віддати лише 10%, - близько $1,5-2 млн, і сторони не змогли домовитися.

«У мене була можливість домовитися тисячу разів. Я послав... Вони це - підрозділ «К» МВС і ті чекісти, що стоять за ними. Генерал Мірошенков, - зауважив він. За його словами, він неодноразово звертався до влади, однак ті лише обіцяли «все вирішити» і просили менше розголошувати справу. - Я послухався, а треба було саджати ментів».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Євген Чичваркін розповів про страх президента Росії Володимира Путіна перед усім живим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?