З росіянином в США стався конфуз через анексію Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

З росіянином в США стався конфуз через анексію Криму

З росіянином в США стався конфуз через анексію Криму
Джерело:  online.ua

Громадянина Росії Андрія Єрьоміна в США зняли з рейсу "Сіетл-Атланта" через конфлікт, який стався в зв'язку з анексією Криму Російською Федерацією.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook росіянина.

Єрьомін пояснив, що збирався летіти рейсом 1588 авіакомпанії Delta airlines, коли один з інших пасажирів відмовився перебувати з ним в одному літаку, оскільки він, як і інші росіяни, анексував український Крим.

Читайте також: Нетерплячий росіянин на кримському поромі насмішив соцмережі: з'явилося відео курйозу

"В результаті мені довелося скористатися іншим рейсом набагато пізніше, - зауважив громадянин Росії. - Боже, благослови Америку. Пора їхати додому після 22 років життя тут".

Посольство Росії в США запевнило Андрія Єрьоміна, що вже розбирається в ситуації, в той час як РІА Новини, посилаючись на Delta, інформувало, що зняття росіянина з рейсу було викликано тим, що він запізнився на посадку і прорвався на літак через зачинені двері на вході.

"Результатом порушення правил безпеки стало те, що клієнта допитали правоохоронні органи, а потім йому перенесли бронювання на більш пізній рейс в Атланту", - йдеться в повідомленні американської авіакомпанії.

У той же час, сам росіянин запевняє, що буде подавати позов до суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше одягнений як клоун росіянин закликав активістів "Кримнаша" поплакати за втрачену Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?