У Швеції з'явився незвичайний торговий центр
Категорія
Світ
Дата публікації

У Швеції з'явився незвичайний торговий центр

У Швеції з'явився незвичайний торговий центр
Джерело:  Далі буде

У місті Ескільстуна в Швеції з'явився незвичайний торговий центр ReTuna, всі 14 магазинів якого продають виключно ті речі, які вже були у використанні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Далі буде".

Читайте також: В окупованому Донецьку спокійно продають товари відомих брендів: з'явилися фото

Організатори шопінг-молу стверджують, що за історію свого існування людство виробило вже 30 трильйонів тонн речей, і на квадратному метрі житлового простору їх в середньому знаходиться по 50 кілограм.

Так, відкрили секонд-хенд ReTuna, який продає всі речі: від меблів, автомобілів і комп'ютерів до одягу і дитячих іграшок. Примітно, що для продажу в торговому центрі речі збирають в спеціальному терміналі в тій же будівлі, після чого ремонтують і приводять їх у хороший стан.

Крім іншого, в торговому центрі часто проводять майстер-класи на тему того, як поліпшити підтримані речі і відповідально ними користуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?