Більше ніяких ігор у демократію: Саакашвілі прокоментував втрату громадянства України
Категорія
Політика
Дата публікації

Більше ніяких ігор у демократію: Саакашвілі прокоментував втрату громадянства України

Більше ніяких ігор у демократію: Саакашвілі прокоментував втрату громадянства України
Джерело:  online.ua

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, про позбавлення якого громадянства України стало відомо нещодавно, назвав звинувачення "черговою брехнею і наклепом".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.

Читайте також: Названо найбільш високий пост, який Саакашвілі може зайняти в українській владі

На відеозверненні Саакашвілі заявив, що прокурори і чиновники намагаються чинити з ним так само, як і з простими українцями, - "плювати на його права". Він сказав, що прожив в Україні 12 років, і брав участь у трьох революціях, і не збирається отримувати статус біженця.

"Я не буду залишатися і отримувати якийсь там статус. Я буду домагатися законного права повернутися в Україну. Я повернуся в Україну. Це однозначний і прямий сигнал українському суспільству: більше ніяких ігор в демократію не буде. Порошенко їздив до Грузії для чергового "договорняка" між двома олігархічними структурами, - Порошенком і найбільшим приватним акціонером "Газпрому" Іванішвілі, який сьогодні контролює Грузію".

Також він прокоментував звинувачення в неправдивій інформації, зазначеній в анкеті, на основі яких він був позбавлений громадянства, як "чергову брехню і наклеп".

"З моменту отримання громадянства України жодної нової справи проти мене в Грузії не починали. А ті надумані справи, які вже були розпочаті, - жодна країна світу не визнає. І Україна теж офіційно не визнавала", - зазначив політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міхеїл Саакашвілі оголосив про свою відставку з поста керівника Одеської ОДА через півтора року роботи на посаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?