Пошукову систему Google позбавлять популярної функції
Категорія
Технології
Дата публікації

Пошукову систему Google позбавлять популярної функції

Пошукову систему Google позбавлять популярної функції
Джерело:  Engadget

Розробники пошукової системи Google прийняли рішення про відмову від використання функції Google Instant, що вгадує слова за першими літерами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Engadget.

Як відомо, Google Instant запустили в 2010 році, позиціонуючи її як "фундаментальне зрушення в пошукових системах".

Читайте також: 106 років тому народився Маршалл Маклуен: чому Google присвятив йому Doodle

Однак у зв'язку з тим, що в останні роки користувачі почали все частіше користуватися пошуком з мобільних пристроїв, і кількість таких запитів поступово досягла позначки в 50%, розробники вирішили відмовитися від використання функції.

"Багато наших запитів йдуть з мобільних телефонів, з дуже різними варіантами взаємодії, і з обмеженнями екрану", - пояснив рішення представник компанії.

Таким чином, незабаром результати пошуку за запитом можна буде побачити тільки після натискання кнопки, а не під час введення тексту запиту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Google та BlaBlaCar почали взаємодіяти, внаслідок чого український користувач отримав можливість шукати попутників безпосередньо під час прокладання маршруту в Google Maps.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?