Нові санкції США проти Росії: у Лаврова відповіли погрозами
Категорія
Політика
Дата публікації

Нові санкції США проти Росії: у Лаврова відповіли погрозами

Нові санкції США проти Росії: у Лаврова відповіли погрозами
Джерело:  Коммерсант

У відповідь на нові санкції США, з території РФ можуть вислати американських дипломатів, а також заарештувати нерухомість посольства в Москві.

Про це заявили джерела в Міністерстві закордонних справ Росії, очолюваному Сергієм Лавровим, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсант".

Читайте також: США готують нові санкції проти Росії, в Євросоюзі обговорюють заходи у відповідь

МЗС РФ розглядає можливість зменшення кількості американських дипломатів в Москві, скоротивши його до числа російських дипломатів, які перебувають у Вашингтоні.

Таким чином, з Росії можуть вислати 35 дипломатів США. "Таке ж число представників посольства РФ у Вашингтоні було змушено покинути США в грудні минулого року", - підкреслили в зовнішньополітичному відомстві.

Також може бути накладений арешт на дачний комплекс посольства США, що знаходиться в Срібному Бору.

Крім того, Росія також погрожує зачепити компанії США, що працюють в сфері інформаційних технологій та споживацтва, і знаходяться на території РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, прийнятий в Конгресі США документ розширює санкції проти Росії, а також ускладнює процедуру зняття обмежувальних заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?