Путін призначив нового постпреда РФ в ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін призначив нового постпреда РФ в ООН

Путін призначив нового постпреда РФ в ООН
Джерело:  Кремль

Російський дипломат, заступник голови МЗС РФ Василь Небензя був призначений на посаду постійного представника Росії при Організації Об'єднаних Націй і Раді безпеки ООН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента Російської Федерації.

Читайте також: Таємниця смерті Чуркіна: у Путіна видали глузливий коментар

Відзначається, що призначення відбулося відповідно до указу президента Росії Володимира Путіна "Про Постійного представника РФ при ООН в Нью-Йорку, США, і Представника РФ в Раді Безпеки ООН".

Також Путін підписав ще один указ, за допомогою якого звільнив Небензю з посади заступника міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Як повідомляв ONLINE.UA, попередній постпред РФ при ООН Віталій Чуркін помер в США в лютому поточного року. Тимчасово виконуючим обов'язки на цій посаді був його перший заступник Петро Іллічов.

Навесні росЗМІ, посилаючись на безліч джерел, інформували, що найбільш імовірною кандидатурою на пост нового постійного представника Росії в ООН є Василь Небензя, проте прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков відповів тоді, що ніяких рішень ще не приймалося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?