Якесь хамство: Путін різко відреагував на санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Якесь хамство: Путін різко відреагував на санкції США

Якесь хамство: Путін різко відреагував на санкції США
Джерело:  РІА Новини

Президент Росії Володимир Путін назвав антиросійські санкції, які були прийняті в Палаті представників Конгресу США, "хамством" і пригрозив відповідними заходами.

Про це він заявив після зустрічі з лідером Фінляндії Саулі Нііністе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: США готують нові санкції проти Росії, в Євросоюзі обговорюють заходи у відповідь

Російський лідер охарактеризував нові обмеження як "дії з особливим цинізмом" і назвав їх незаконними з боку міжнародного права.

"Ми ведемо себе дуже стримано, терпляче, але в якийсь момент нам доведеться відповідати. Неможливо нескінченно терпіти якесь хамство по відношенню до нашої країни", - заявив Путін і зазначив, що Росію постійно намагаються спровокувати.

Нагадаємо, що пакет антиросійських санкцій вводить нові обмеження на американсько-російське співробітництво, а також ускладнює процес зняття санкцій. Для вступу в силу він повинен ще бути розглянутий в сенаті і підписаний президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МЗС Росії пригрозили заарештувати нерухомість посольства США в Москві, а також вислати з країни 35 американських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?