Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнають втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнають втрат

Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнають втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 27 липня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували кілька десятків обстрілів з боку проросійських бойовиків, в результаті чого загинув один український боєць, а ще п'ятеро постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.

Читайте також: Представник Держдепу США в АТО розповів про винуватця війни на Донбасі: з'явилося відео

Станом на 06:00 п'ятниці, терористи відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України 22 рази, у відповідь на що українці відкривали вогонь 12 разів.

На Луганському напрямку бойовики стріляли по позиціях АТО в Новозванівці, Кримському, Новотошківському з гранатометів і стрілецької зброї, в Попасній, - з мінометів 82 і 120 мм калібру, а в Троїцькому, - з БМП.

У той же час, на Маріупольському напрямку терористи обстрілювали з мінометів позиції ЗСУ під Водяним і Павлополем, а під Талаківкою, - з гранатометів і стрілецької зброї.

Крім іншого, на Донецькому напрямку терористи півтори години ввечері обстрілювали з гранатометів, мінометів і великокаліберних кулеметів укріплення сил АТО під Авдіївкою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в зоні АТО на Донбасі зафіксували найбільші втрати за кілька місяців, - дев'ять загиблих, ще п'ять постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?