Тепер справа за Трампом: в США зробили ще крок до введення нових санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Тепер справа за Трампом: в США зробили ще крок до введення нових санкцій проти Росії

Тепер справа за Трампом: в США зробили ще крок до введення нових санкцій проти Росії
Джерело:  CNN

У Сенаті США був прийнятий законопроект про введення нових обмежувальних заходів, спрямованих проти Росії, Північної Кореї та Ірану.

Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Читайте також: США готують нові санкції проти Росії, в Євросоюзі обговорюють заходи у відповідь

Як відомо, 26 липня законопроект був прийнятий в Палаті представників Конгресу США 419 голосами.

27 липня його підтримали в Сенаті США 98 голосами законодавців, в той час як тільки двоє проголосували проти. Тепер для вступу в силу проект повинен бути підписаний чинним президентом Дональдом Трампом.

В Адміністрації Трампа поки не коментують, чи підпише американський лідер законопроект, проте раніше директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі стверджував, що Трамп може ветувати законопроект, однак лише для того, щоб зробити його ще більш жорстким.

Нагадаємо, що законопроект передбачає введення нових обмежувальних заходів на американсько-російську співпрацю, а також ускладнює процес зняття санкцій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін назвав нові санкції США "якимось хамством", а також пригрозив заходами у відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?