У Росії вибухнув газопровід: з'явилося відео пожежі з 20-поверховий будинок
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вибухнув газопровід: з'явилося відео пожежі з 20-поверховий будинок

У Росії вибухнув газопровід: з'явилося відео пожежі з 20-поверховий будинок
Джерело:  online.ua

Неподалік від населеного пункту Ивдель в Свердловській області Російської Федерації стався вибух на магістральному газопроводі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке було опубліковано на YouTube-каналі російського видання "РИА Новый день".

Читайте також: Вибух на станції метро в Москві: з'явилося нове яскраве відео

Відзначимо, що діаметр газопроводу, що належить ТОВ "Газпром трансгаз Югорськ", становить 1020 мм, а сам вибух стався рано вранці в п'ятницю, 28 липня, на відстані в 21 кілометр від міста Ивдель.

Незважаючи на те, що подачу газу припинили майже відразу, утворився факел вогню, який палатиме до тих пір, поки не згорить весь газ з пошкодженої ділянки газопроводу. За словами очевидців, стовп вогню становить у висоту близько 50-ти метрів, що більше висоти 20-поверхового будинку.

З'явилося вражаюче відео з місця подій:

Рятувальники Свердловської області розповідають, що внаслідок вибуху жертв і постраждалих зафіксовано не було; також вдалося уникнути загоряння лісового масиву.

Як повідомляв ONLINE.UA, в травні в російському Волгограді стався вибух газу в чотириповерховому житловому будинку, внаслідок чого повністю обвалився під'їзд. Тоді загинуло щонайменше двоє людей, багато постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?