У Путіна жорстко відповіли на санкції США: з'явилися деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна жорстко відповіли на санкції США: з'явилися деталі

У Путіна жорстко відповіли на санкції США: з'явилися деталі
Джерело:  mid.ru

Після прийняття в Сенаті США законопроекту про санкції проти Росії, в РФ вимагають скорочення кількості американських дипломатів на території держави.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ Російської Федерації.

Читайте також: Чого Росії чекати від нових санкцій США: з'явилося детальне пояснення

У російському зовнішньополітичному відомстві заявили, що дії США щодо вилучення дипломатичної власності РФ, а також висилання дипломатів Росії з країни, порушують Віденську конвенцію про дипвідносини і загальноприйняті правила ведення дипломатичної практики.

У зв'язку з цим в МЗС Росії вимагають до 1 вересня 2017 роки скоротити кількість американських дипломатів і технічних співробітників, які перебувають в РФ, до 455 осіб. За даними міністерства, рівно стільки російських дипломатів і службовців знаходяться в США.

Крім іншого, з 1 серпня посольство США в Москві не зможе користуватися складськими приміщеннями та дипломатичною дачею у Срібному бору.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін назвав нові санкції США "якимось хамством".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?