Малюнок Трампа за велику суму продали на аукціоні
Категорія
Світ
Дата публікації

Малюнок Трампа за велику суму продали на аукціоні

Малюнок Трампа за велику суму продали на аукціоні
Джерело:  Nate D. Sanders Auctions

У четвер, 27 липня, в США за $29 тисяч продали малюнок, автором якого є чинний американський президент Дональд Трамп.

Про це заявили в аукціонному домі Nate D. Sanders Auctions, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Робота R2-D2 із "Зоряних воєн" продали майже за $3 млн

Відзначимо, що на малюнку зображений ескіз горизонту Нью-Йорка, по центру якого знаходиться будівля Трамп-тауер, - 58-поверхового хмарочоса, спроектованого особисто Дональдом Трампом спільно з Equitable Life Assurance Company.

У 1979 році мільярдер придбав будівлю по П'ятій авеню, яку пізніше демонтував, щоб звести замість нього "перший надрозкішний хмарочос" в Нью-Йорку. Будівництво 202-метрової будівлі було завершено в 1983 році.

Малюнок був намальований маркером в 2005 році, має підпис "Дональд Дж Трамп" і розмір близько 29 на 23 сантиметри. "Спочатку намальований Трампом для благодійного заходу, дуже рідкісний, тільки кілька таких малюнків відомі", - зауважили в аукціонному домі.

Стартова ціна лота становила $9 тис.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Києва Віталій Кличко з метою благодійності запропонував заняття боксом, яке вдалося продати на аукціоні за 150 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?