5 інноваційних телевізійних технологій майбутнього
Категорія
Технології
Дата публікації

5 інноваційних телевізійних технологій майбутнього

5 інноваційних телевізійних технологій майбутнього
Джерело:  online.ua

У відомому радянському фільмі один з героїв говорив, що в недалекому майбутньому телебачення витіснить інші інформаційні джерела та засоби. Цього не сталося: телевізор не вийшов з ужитку і є обов'язковою технікою в кожній родині.

Так, сам телевізор змінився докорінно, так само, як і формат телемовлення. Наприклад, в MOYO.UA телевізори дивують своєю функціональністю і можливостями, і це відноситься до всіх моделей. Чим же здивує нас телебачення в найближчій перспективі? Представляємо вам топ-5 телевізійних технологій майбутнього.

  • Японські роботи-телеведучі. Всі ми знаємо про всенародну любов японців до роботів. Не дивно, що саме там були придумані перші в світі роботи-телеведучі. Зовні вони дуже схожі на людей, вміють розмовляти різними голосами, використовуючи широкий спектр інтонацій і кілька мов, ніколи не втомлюються, завжди виглядають бездоганно.

  • Телебачення, передає запахи. Ще на початку 20 століття люди фантазували про те, що в недалекому майбутньому запахи навчяться передавати на відстань. Нещодавно світу була представлена технологія Smell-o-Vision, яку розробила команда винахідників з Токіо. Реалізувати ідею планується так: встановити мінівентилятори по кутках телевізора, які і будуть нагнітати ароматизоване повітря з капсул.

  • Streav TV - телебачення, яке створюють телеглядачі. Не дивно, що з сучасними гаджетами практично кожна людина може стати і журналістом, і ведучим, і телеоператором одночасно. Показати світові якусь подію досить легко - достатньо взяти з собою смартфон. Все це вилилося в напрямок Streav TV - телебачення від глядачів. В інтернеті таких відеоматеріалів дуже багато, часто ми бачимо їх у прямому ефірі на традиційних телеканалах.

  • Social TV - телебачення-соцмережа. Social TV - це цікава технологія, що дозволяє перетворити телебачення в соцмережу! Тепер можна не тільки дивитися фільми з передачами, а й спілкуватися на форумах, в чатах, використовуючи телевізор. Така технологія дає можливість залишати реальні відгуки про будь-які телепередачі або трансляції та навіть показувати тільки ті рекламні ролики, які можуть зацікавити конкретного телеглядача.

  • Голографічне ТВ. Ера голографічних зображень обов'язково настане. Ця технологія дозволить проектувати будь-яке зображення на відповідну поверхню. Можна буде дивитися не тільки відео, але й оперативно знайомитися з різними даними. Інформація стане доступною всім охочим в будь-якій точці світу.

Прогрес йде, і через кілька десятків років описані тут інновації, швидше за все, стануть реальністю, але буде розроблятися ще більш досконале телебачення майбутнього, що вражає наші розуми!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?