Смоленська катастрофа: в Польщі шокували заявою про результати ексгумації
Категорія
Світ
Дата публікації

Смоленська катастрофа: в Польщі шокували заявою про результати ексгумації

Смоленська катастрофа: в Польщі шокували заявою про результати ексгумації

Майже в половині трун з жертвами Смоленської катастрофи, яка сталася в 2010 році на території Росії, виявили частини тіл інших людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр національної прокуратури Польщі.

Читайте також: Загибель літака Качинського: росіяни накидали в труни жертв сміття та недопалки, соцмережі обурені

До кінця червня 2017 роки провели 33 ексгумації, і вже з'явилися результати аналізу по 32 тіл. Таким чином, було виявлено, що в двох трунах тіла підмінили, в одному з них перебувала лише половина тіла, а в 13 гробах, - знайшли фрагменти тіл кількох людей.

Також наголошується, що через нехтування, з яким була проведена судово-медична експертиза в Росії безпосередньо після катастрофи, почали кримінальну справу.

Як повідомляв ONLINE.UA 10 квітня 2010 року літак ТУ-154М з 96 людьми на борту розбився на території РФ, внаслідок чого загинули всі пасажири, включаючи президента Польщі Леха Качинського і багатьох великих чиновників.

Заступник генпрокурора Польщі Марек Пасьонек раніше стверджував, що 90% російської документації у справі катастрофи літака Качинського має помилки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?