Помер композитор відомого білоруського реп-гурту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Помер композитор відомого білоруського реп-гурту

Помер композитор відомого білоруського реп-гурту
Джерело:  online.ua

Відомий білоруський музикант, композитор реп-гурту ЛСП Рома Сащеко, який використовує творчий псевдонім Рома Англієць, помер у віці 29 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення, яке було опубліковано на офіційній сторінці колективу в соцмережі.

Читайте також: Незадовго до самогубства соліст Linkin Park розповідав про боротьбу з депресією

Про смерть Англійця стало відомо в неділю, 30 липня. "Сьогодні перестало битися серце нашого друга, учасника групи ЛСП, Роми Англійця. Спочивай з миром. Нехай земля тобі буде пухом", - написали в гурті ЛСП.

Варто зауважити, що, хоча справжня причина смерті музиканта поки не розголошується, Рома Англієць давно страждав від алкогольної та наркотичної залежності, в зв'язку з чим багато ЗМІ називають серед ймовірних такі причини як: передозування наркотиками, проблеми з серцево-судинною системою, навіть суїцид.

При цьому, ще рік тому музикант розповідав в інтерв'ю про свої проблеми, а також про прогнози лікарів щодо тривалості його життя: "Мій лікуючий лікар каже, що мені залишилося жити пару місяців, тому що я постійно бухаю і втомився", - стверджував Рома Олександр зі сміхом.

Група ЛСП була заснована репером Олегом Савченко, який разом з Ромою Сащеко записав альбоми Magic City, Tragic City, "ЕП" і "Шибениця".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США наклав на себе руки відомий музикант, лідер групи Linkin Park Честер Беннінгтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?