Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть в серпні
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть в серпні

Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть в серпні

У серпні 2017 року громадян України чекає 21 робочий день і 10 вихідних днів.

Про це йдеться в тексті розпорядження Кабінету міністрів України "Про перенесення робочих днів у 2017 році", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національного банку України.

Читайте також: Порошенко видав указ про проведення військового параду на День незалежності

Відзначається, що в четвер, 24 серпня, в Україні буде святкуватися 26 річниця незалежності, в зв'язку з чим українців чекає більша кількість вихідних днів. Однак робочий день в п'ятницю, 25 серпня, буде перенесений на суботу, 19 серпня.

Нацбанк закликав фінансові установи країни на підставі графіка робочих днів організувати своєчасні виплати соціальної допомоги, пенсій, та інших виплат, а також подбати про безперебійну роботу банкоматів.

В НБУ також опублікували детальну інфографіку вихідних і робочих днів в Україні:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український уряд позбавив чинності всі закони і акти, що були прийняті до Дня незалежності України 24 серпня 1991 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?